Google AdWords Uitbesteden?

[thrive_leads id=’105′]

Zo werkt Google AdWords

Google AdWords laat advertenties van uw bedrijf bovenaan in Google zien wanneer mensen zoeken in de zoekmachine  naar producten en/of diensten die u wilt verkopen. Deze mensen die behoren tot de juiste doelgroep en worden na het klikken op de advertenties naar uw site gebracht. U kunt direct beginnen met het genereren van online verkopen.

Direct resultaat met Google AdWords

AdWords uitbesteden aan Google partner betekent dat u alle beginnersfouten overslaat en direct kan focussen op ROI van het verhogen van conversies.

Google AdWords optimaliseren

Google AdWords wordt steeds complexer door meer functionaliteiten die elkaar in rap tempo opvolgen. Denk bijvoorbeeld aan Google Shopping, (Dynamische) remarketing en RSLA. De gedreven specialisten van ons zorgen ervoor dat u het maximale uit uw Google AdWords campagnes haalt.

 

Google Adwords Uitbesteden uitbesteden: u onderneemt, wij adverteren!

Ons vak is online marketing. AdWords uitbesteden geeft u meer tijd om te ondernemen, terwijl wij uw online omzet verhogen. Wat er mogelijk is? Dat verschilt per branche en per bedrijf. We verdiepen ons in uw specifieke doelgroep, luisteren goed naar uw wensen en maken dan een voorstel op maat. Wij weten dat AdWords uitbesteden werkt, onze klanten weten dat ook. Hun ervaringen met Google AdWords leest u ook op deze website. Wij bewijzen dag in dag uit dat online investeringen zich ruimschoots terugbetalen. We roepen dit niet alleen, onze heldere rapportages laten dit ook zwart op wit zien. Weten wat er voor uw bedrijf mogelijk is? Neem contact op, onze online specialisten staan voor u klaar!

Google Adwords Uitbesteden: betere bezoekers is meer winst

Meten is weten. Door onze analyses, vinden we niet alleen meer bezoekers, we vinden ook betere bezoekers. We vinden de mensen die werkelijk interesse hebben voor uw product of dienst. Het effect? Een groter percentage van uw bezoekers zal klant worden. En wat als u geen webshop heeft, maar bijvoorbeeld diensten aanbiedt? Dat maakt ons niet uit. Ook voor dienstverleners stellen we conversiedoelen op en gaan we doelgericht te werk. Onze werkwijze is meetbaar, transparant en effectief. Van iedere euro die u investeert, laten we u zien hoeveel euro’s u terugkrijgt. Kortom: Google AdWords uitbesteden aan de media groep geeft u meer rust, meer leads en een hogere conversie. Wilt u meer online omzet? Neem contact op, we horen graag van u!

 

Voor wie is een Adwords-campagne geschikt?

Het klinkt flauw, maar eigenlijk voor iedereen en zowel business-to-consumer (B2C) als business-to-business (B2B). Omdat het een vorm is van pull-marketing worden je advertenties alleen maar vertoond wanneer dit relevant is (tenminste, als de campagne goed is ingericht). Bovendien betaal je per klik naar je website, en dat is een mooi eerste resultaat.

Bij die klik stoppen wij echter niet. Wij focussen op resultaat! Dat kan een verkoop, een lead of meer naamsbekendheid zijn. Het is ons werk als Adwords specialist om dit resultaat te behalen. We zorgen ervoor dat de inzet van Adwords het voor jou dubbel en dwars waard is. Oftewel: dat je heel veel meer geld terugverdiend dan wat je er totaal in investeert.

Adwords aan ons uitbesteden is mogelijk bij maandelijkse mediabudgetten (‘klikkosten’) vanaf €1.000 per maand.

Wat is er allemaal mogelijk met Google Adwords Uitbesteden?

Google Adwords biedt ongekend veel mogelijkheden voor verschillende typen targeting en kanalen:

 • Zoekwoordencampagnes
 • Display campagnes
 • Shopping campagnes
 • App-download campagnes
 • Video campagnes

ADWORDS UITBESTEDEN?

 

Voor het snel realiseren van meer relevante bezoekers is het adverteren met Google AdWords een uitermate geschikt middel.De bijsturing van AdWords vergt veel tijd en kennis. Besteed daarom je AdWords campagnes uit aan ons.

 

Wanneer je de AdWords campagnes uitbesteed aan Google Adwords Uitbesteden dan worden deze actief beheerd door één van de Google AdWords professionals van Search Science. Deze sturen de campagnes bij op het gewenste resultaat. Zo wordt er geen budget besteed aan irrelevante bezoekers. De campagnes worden onder andere op de volgende punten bijgestuurd:

 

 • Budgetten
 • Leads / kosten per lead
 • Relevante zoektermen
 • Passende advertentieteksten
 • Geschikte landingpages
 • Conversieoptimalisatie mogelijk
 • Regelmatig overleg

 

Ben je benieuwd wat onze AdWords professionals voor jou kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van je Google AdWords campagne. Binnen één werkdag ontvang je een offerte per e-mail. Of Google Adwords Uitbesteden voor direct contact met één van onze AdWords professionals. Zij laten je ook graag directe verbeterpunten voor je campagnes zien.

GOOGLE ADWORDS BEHEER

Meer bezoek, leads en sales

Een advertentie van uw bedrijf in Google. Direct nieuwe bezoekers, klanten, leads en sales.

AdWords beheer – Google Adwords Uitbesteden

Als u op een voordelige wijze wilt adverteren op Google Adwords Uitbesteden, kan media groep het AdWords beheer voor u uit handen nemen. Ondernemers hebben vaak de tijd niet om zich te verdiepen in AdWords, of het beheer goed te stroomlijnen. Vaak weet men ook niet wat de mogelijkheden zijn, of het AdWords beheer is wat te moeilijk. Ook denken ondernemers nogal eens dat het adverteren via Google duizenden euro’s per maand moet kosten.

 

 

Google AdWords Uitbesteden?
4.76 (95.1%) 49 votes
It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0