seo advies

SEO Advies MKB helpt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) bij het optimaliseren van hun website, zodat deze goed gevonden worden in zoekmachines. Middels zoekmachine optimalisatie worden websites beter gevonden, wat leidt tot meer bezoekers en meer potentiële klanten. Veel MKB en ZZP-ers hebben een site, maar besteden structureel te weinig aandacht aan zoekmachine optimalisatie. Wij adviseren en ondersteunen je en halen het maximale uit je site. Onze diensten zijn speciaal afgestemd op (startende) ondernemers uit het MKB en ZZP.

Contact en informatie over SEO advies

Wilt u weten wat wij voor je kunnen betekenen of direct advies over het optimaliseren van je website? Neem dan contact met ons op of vraag gratis een professionele SEO scan aan.

Een SEO advies / zoekmachine optimalisatie advies

Met een SEO advies maakt een SEO’er (een specialist) een plan die jij moet uitvoeren. De SEO’er begint met een grondige analyse van jouw website en die van jouw concurrenten. Verder bestudeert hij de markt en de behoeften van jouw doelgroep. De analyses vormen de basis van de strategie. De strategie die jou verder gaat helpen om beter vindbaar te worden.

De stappen uit de SEO strategie worden vervolgens toegelicht. De stappen moet je zelf uitvoeren. Dit betekent ook schrijven, netwerken en promoten. Het grote voordeel is dat het SEO-bureau al het voorbereidende en denkwerk doet en jij je alleen op de praktijk hoeft te richten. Een nadeel is wel dat je niet leert hoe je zelf het voorbereidende werk moet doen.

 

SEO advies of zelf leren met een cursus

Het voordeel van het zelf leren van zoekmachine optimalisatie advies als ondernemer is dat je beter wordt in schrijven, marketing en sales. Verder onderscheid je jezelf op kennisniveau en de enige kosten die jij maakt is jouw tijd en een initiële investering in een cursus van een paar honderd euro. Veel ondernemers moeten op het budget letten en het inhuren van een SEO bureau kunnen ze niet bekostigen.

seo advies
4.67 (93.33%) 3 votes
It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0