seo training

De SEO training voor web ontwikkelaars en de SEO training voor tekstschrijvers zijn de basistrainingen van een dag en leiden tot een SEO certificaat. De opleiding tot SEO specialist is een vervolgstudie voor de deelnemers van de twee basistrainingen. Eenmaal per jaar vindt er een updatetraining voor oud-deelnemers van de trainingen plaats, om zodoende maximaal geïnformeerd te kunnen blijven van de belangrijkste ontwikkelingen in het SEO-veld. De trainingen kunnen ook inhouse worden gegeven.

seo training

Doel cursus: begrijpen hoe je hoog scoort en gelijk een SEO plan schrijven.
Deze praktische SEO cursus is samen met de e-learning specialisten van moz ontwikkeld. Wij de inhoud, zij het leerproces.

In deze online SEO cursus van 4 uur maak je kennis met SEO, leer je de belangrijkste geheimen en schrijf je bovendien direct een SEO plan voor je site om zelf mee aan de slag te gaan of een zoekmachine marketing bureau mee in te huren. Ook te combineren met een SEO workshop op maat. We staan op 1 in Google voor SEO cursus, dus als je echt wilt leren hoe het werkt…

Waarom SEO training?

Google is niet meer weg te denken van het internet. Miljoenen mensen gebruiken de zoekmachine dagelijks om te vinden wat ze zoeken. En de websites die hoog in Google staan profiteren het meest. Want websites die hoog in de zoekresultaten staan wekken meer vertrouwen, krijgen meer bezoekers en brengen meer op.

Als je het over Content Marketing hebt, dan heb je het al snel over bloggen. “Moet ik dan blogartikelen gaan schrijven?”, is dan vaak de vraag. Ja, kort door de bocht gezegd komt het daarop neer. Jij schrijft een blogartikel over een onderwerp dat je bezighoudt en waar je veel vanaf weet. De kwaliteit is erg belangrijk – lezers prikken er snel doorheen als je onzin loopt te verkondigen – omdat kwaliteit “zichzelf verspreid”. En dat is precies wat je wil: jouw content, die op jouw website staat, wordt door anderen verspreid.

SEO Workshop

Dit levert het op:
◾meer bezoekers op je website
◾meer aanvragen en verkopen
◾dus meer omzet

seo training
4.5 (90%) 2 votes
It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0