zoekmachine optimalisatie training

Tijdens de training Zoekmachinemarketing (SEO) ontdek je hoe je je website beter vindbaar maakt voor zoekmachines als Google zodat potentiële klanten je beter weten te vinden. Van de talloze manieren om mensen naar je website te krijgen is SEO misschien wel het meest interessant, omdat:
1.Als mensen informatie zoeken via Google hebben ze vaak een koop-intentie;
2.Bezoekers via zoekmachines zijn gratis;
3.Zoekmachine-gebruikers komen uit zichzelf, dus ook in het weekend als je lui op de bank ligt.

zoekmachine optimalisatie training stappen

Tijdens deze training ontdek je welke stappen je moet volgen voor het opzetten en monitoren van succesvolle SEO- en link building-campagnes. Hoe krijg je de juiste bezoekers op je website en welke strategische zoekwoorden gebruik je daarvoor? Na deze training ken je de signalen die zoekmachines oppikken en gebruiken bij het rangschikken van de zoekresultaten. Je gaat naar huis met handvatten bij het optimaliseren en herindelen van de content op je website.

Wat leer je in deze cursus zoekmachine optimalisatie?

Leer hoe je je Google rankings en daarmee je omzet verhoogt, in slechts 4 uur!
Wat houdt SEO precies in en met welke 21 soorten content kun je opvallen in Google? Je leert o.a. studies kennen die aantonen hoe klikpatronen verdeeld zijn
Wat zijn de 3 trends die zoeken nu en de komende jaren zullen beïnvloeden? Je leert deze 3 trends kennen en je strategie erop focussen.
Wat zijn de 3 stappen in zoekwoordonderzoek en wat zijn de 4 doelen ervan? Aan de hand van praktische voorbeelden, tools en tips leer je hoe je zoekwoordonderzoek doet voor export, nieuwe producten, sitestructuur en content.
Wat zijn de belangrijkste prestatie indicatoren van SEO voor je eigen site en die van de concurrent? Je leert hoe je een goede SEO nulmeting opzet, welke tools daarvoor handig zijn en dat je verder moet kijken dan alleen de ranking.

zoekmachine optimalisatie training
4.67 (93.33%) 6 votes
It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0