Online Adverteren Op Internet

 

Google AdWords – online adverteren

Veel mensen starten met de zoektocht naar een product of informatie op het zoeknetwerk van Google. Het online verkeer van bedrijven komt vaak voornamelijk vanuit Google Zoeken. Vindbaar zijn in Google is dus zeer belangrijk. Een manier om vindbaar te zijn in Google Zoeken is door het plaatsen van advertenties in de zoekresultaten.

Google AdWordsGoogle AdWords is het advertentieprogramma van Google. De advertenties verschijnen in het vak met de gesponsorde koppelingen. De advertenties  online adverteren zijn gebaseerd op zoekwoorden en targeting. Als een gebruiker zoekt op de zoekwoorden en valt binnen de targeting dan wordt de advertentie geactiveerd. Het vertonen van de advertentie is gratis. De adverteerder betaalt pas als de gebruiker op de advertentie klikt.

De positie waar de advertentie getoond wordt is afhankelijk van twee factoren. Dat zijn de maximale kost per klik (CPC) en de kwaliteitsscore van de landingspagina. De formule hiervoor is CPC x kwaliteitsscore = advertentiepositie. Een zoekwoord waar je hoog op biedt, dus een hoge CPC op inzet, betekent dus niet automatisch dat als je advertentie bij dat zoekwoord wordt getoond, deze ook direct een betere positie krijgt. Het volgende filmpje legt duidelijk uit wat een kwaliteitsscore en het belang er van is.

 

online adverteren – Via Internet reclame maken!

Bij Adverteerdirect kunt u nu heel doelgericht reclame maken bij relevante websites. U kunt via ons snel zien welke sites uw doelgroep bereiken. Stel u heeft online adverteren een webshop van Make-up spullen, dan kunt u wel 50 sites vinden waar u direct uw doelgroep bereikt via onze aangesloten Fashion en Beauty sites. Dit is maar een voorbeeld. Binnen diverse categorieën hebben wij relevante sites waar uw doelgroep zit.

online adverteren – Internet reclame, is dat duur?

Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij ons bepalen de site eigenaren zelf wat ze vragen per beschikbare advertentieruimte. Wij werken met tarieven per week. Via onze index kunt u precies zien wat de advertentie kosten zijn per website. Het leuke is dat u direct in actie kunt komen. Binnen 5 minuten kan uw advertentie te zien zijn op een site waar uw doelgroep komt. Indien u zelf geen advertentie (banner) heeft, kunt u deze met een paar simpele stappen via ons systeem aanmaken.

Hoe kan ik meten of mijn advertentie goed loopt?

Dat is het mooie van online adverteren. U kunt namelijk precies volgen hoe vaak uw advertentie is getoond. Tevens kunt u ook zien hoeveel mensen erop hebben geklikt. Dit werkt allemaal erg eenvoudig!

Op welke sites kan ik reclame maken / adverteren?

De sites die bij ons zijn aangesloten zijn handmatig goedgekeurd door ons. Op deze manier zorgen we ervoor dat er kwalitatief goede sites in onze index staan. Tevens kijken wij ook of de website eigenaar reële advertentietarieven hanteert. Indien de bedragen te hoog zijn, wordt deze site niet getoond in onze index. U hebt het voordeel dat u per categorie of online adverteren per zoekwoord de geschikte sites voor uw dienst/product kunt vinden. U hoeft nu niet meer eindeloos het net af te struinen om geschikte sites te vinden om reclame te maken. Daarbij hoeft u ook niet meer te onderhandelen over de prijs of überhaupt geen contact op te nemen met de site eigenaar. Geloof ons, dat scheelt u heel veel tijd en energie.

Klik op de online adverteren groene button hieronder om te kijken welke sites interessant voor u zijn om op een zeer eenvoudige manier uw diensten of producten kenbaar te maken!

 

U wilt graag uw diensten of producten onder de aandacht brengen bij potentiële klanten. Via internet zijn er vele mogelijkheden om uw diensten te promoten. Er zijn er eigenlijk zoveel, dat het ook een beetje kan afschrikken. Op deze pagina zullen wij u de meest eenvoudige manier van reclame maken voor uw bedrijf onder de aandacht brengen. Dat is heel kort gezegd: “Direct in uw doelgroep uw advertenties plaatsen”. Wij hebben een lijst van websites samengesteld waar  online adverteren adverteerders heel gericht kunnen adverteren in hun doelgroep. Het plaatsen van een advertentie via Adverteerdirect is zeer eenvoudig. U kunt binnen enkele minuten een campagne hebben draaien op diverse sites.

Adverteerdirect in een paar eenvoudige stappen uitgelegd!

U zoekt in onze index naar sites waarvan u denkt dat uw doelgroep komt. Simpel gezegd, u verkoopt tennisrackets, dan gaat u adverteren op tennis gerelateerde websites. Via onze index kunt zoeken op categorie of zelfs op zoekwoord. online adverteren Zo heeft u snel gevonden waar u kunt adverteren. Stel u heeft besloten dat u op een tennissite wilt adverteren. U bekijkt dat de bannertarieven en hoeveel bannerviews uw daarvoor krijgt. Dus hoe vaak wordt u advertentie getoond gedurende één week en voor welk bedrag. De prijzen bij Adverteerdirect zijn erg gunstig. De kans is groot dat u enthousiast zult raken over deze tarieven. U kunt dan direct een banner uploaden, periode bepalen en betalen. U advertentie wordt dan snel zichtbaar op de betreffende site. Heeft u nog geen eigen banners, dan kunnen wij u daarbij helpen. Let op! Een goede banner is erg belangrijk. Zorg dat mensen wordt geprikkeld om op uw banner te klikken.

Uw banner staat actief en nu?

U heeft de banner geplaatst en bent nu actief reclame online adverteren aan het maken voor uw bedrijf midden in uw doelgroep! Dat is een al een grote stap voorwaarts. In u beheer kunt u precies volgen hoevaak de banner is getoond en hoeveel mensen erop hebben geklikt. Op deze manier kunt u zien hoe goed uw campagne loopt. Indien de kliks tegenvallen, plaats dan een andere banner die wel werkt! online adverteren!

Andere mogelijkheden om reclame te maken voor uw bedrijf

Naast adverteren via Adverteerdirect is het ook zinvol om te kijken naar de mogelijkheden om uw diensten te promoten via Google Adsense en via Marktplaats ads. Een combinatie van deze 3 sites (marketingmix) zullen u zeker veel extra bezoekers en dus meer omzet opleveren. Het is uiteraard wel heel belangrijk dat de site waar u de mensen naar toestuurt ook goed converteert. Dat wil zeggen dat u de bezoekers daadwerkelijk online adverteren tot een actie laat komen. (Product kopen, aanmelden nieuwsbrief, aanvragen offerte etc)

Hoe kan ik direct aan de slag online adverteren?

U kunt via onze index direct gaan zoeken naar geschikte sites om te adverteren. Met een beetje boerenverstand heeft u binnen enkele minuten een paar sites gevonden waarvan u weet dat daar uw potentiële klanten regelmatig komen. U zult verrast zijn hoe simpel en doeltreffend het werkt!

 

Heeft u een Frans-, of Duitstalige website, dan kunt u eenvoudig extra online verkopen genereren in het buitenland via ons.

Online Adverteren Op Internet
4.92 (98.46%) 13 votes
It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0