seo bedrijf

SEO bedrijf met specialisten
Als SEO bedrijf zijn wij continu op de hoogte van de veranderingen in de markt en spelen hier op in. Wij kennen de laatste zoekmachine optimalisatie technieken en updates. We werken als SEO bedrijf volgens de richtlijnen van Google. In een doeltreffende strategie is SEO onderdeel van een complete online marketing mix. Uw wensen en doelstellingen staan hierbij altijd centraal.

De garantie dat u op de eerste pagina / plaats komt.? -> geloof dit nooit

Dit is gewoon dom, aangezien geen enkel SEO-bedrijf dit aan u kan of moet garanderen. Ten eerste zijn rankings slechts een indicator voor het aantal bezoekers. Op zichzelf betekenen ze niet echt iets. Maar ten tweede zeggen bedrijven dit meestal wanneer ze niet beschikken over een reputatie, tastbare resultaten of gerenommeerde klanten waar zij op kunnen terugvallen. Geen enkel zichzelf respecterend SEO-bedrijf doet dergelijke beloftes.

SEO-bedrijf inschakelen of incompany?

Vaak wordt het schrijven van artikelen doorgezet naar bedrijven. De kwaliteit van schrijven (stijl en grammatica) is doorgaans wel goed, maar inhoudelijk zijn de verhalen van algemene aard. Je kunt van broodschrijvers ook niet verwachten dat deze diepgaande kennis hebben van jouw producten of diensten.

Voorlopig kun je de Google keyword rankings nog wel beïnvloeden met algemene stukken tekst gevuld met keywords, maar het wordt moeilijker en moeilijker om dit soort content te plaatsen.

Wat doen SEO-bedrijven?

Het eerste wat een SEO-bedrijf doet, is het in kaart brengen van zoekwoorden waarop een site gevonden moet worden. Vervolgens past het bedrijf de webpagina’s aan zodat deze optimaal door de Google-bot geïndexeerd worden. De user experience staat hierbij dus niet voorop. Er zijn talloze websites waarbij het er dik bovenop ligt dat de pagina’s zijn gemaakt voor Google en niet zozeer voor menselijke bezoekers.

Slechte inventarisatie door het SEO bedrijf

Een SEO bedrijf moet je helpen met het bepalen van je doelstellingen. Sterker nog, hij dient ze zelfs aan te scherpen. Om de juiste doelstellingen te bepalen moet je SEO bureau eerst een goede inventarisatie maken.

Een inventarisatie van je bedrijf en je online presentie. Vaak gebeurt dit niet of nauwelijks.

Wat moet bij in zo’n inventarisatie behandeld worden?

Ik noem er een aantal: concurrentieanalyse, hoe zijn je pagina’s geschreven, heb je links naar je website (links zijn nog steeds erg belangrijk om hoog te scoren in Google), is er een focus op maar 1 zoekwoord of juist op heel veel, is je website een autoriteit, doe je iets aan content marketing, hoe staat het met de huidige conversies… en zo kan ik nog wel even doorgaan.

seo bedrijf
3.75 (75%) 4 votes
It's only fair to share...Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0